juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

HVA DE IKKE FORTELLER DEG

  • 29.08.2015, 22:16

Heihei! Jeg hadde heelt glemt hvor mye det egentlig er å gjøre her borte. For å være helt ærlig, når jeg dro bort hit tenkte jeg at college var akkurat som vi ser på film. Og på en måte er det det også. Det er greek life her (ikke på denne skolen så mye fordi det er en privat skole, men på offentlige), men sportene har egne hus og har store hjemmefester, beer pong turneringer og masse festing er en hverdagsting her borte. Så sånn sett så er det som det viser seg på film, men det som ikke vises, og det er jeg ikke hadde forventet er hvor mange timer av dagene som går til å arbeide med skole. Jeg gikk på en skikkelig smell i fjor når det gjaldt skolearbeid og vanskelighetsnivået, for jeg følte jeg kunne alt jeg trengte til prøvene, noe som viste seg å være helt forferdelig galt. 

Det å være her kreves utrolig mye og vanskelig jobbing. Nå har jeg sittet med bare religionsleksene mine i 3 timer, disse leksene er bare til Mandag, har helt nye lekser i samme faget til Onsdag igjen. Har 4 fag til jeg må jobbe med i helgen, men måtte ta en pause nå for får veldig vondt i hodet, haha. 

Jeg vet noen av dere kanskje sitter å tenker at jeg ikke har noen ting å klage over, at jeg har valgt dette helt selv. Og dere har helt rett, dette er studieretningen og skolen jeg valgte å ta utdannelsen min på, dette er mitt valg. Men det suger fortsatt å ikke kunne gjøre så mye annet når man først har fri i helgen enn å forberede seg på uken som kommer. 

Forhåpentligvis kommer jeg ihvertfall halvveis nå i dag og kan forsatt gjøre noe annet på kvelden å jobbe i morgen også. Så ikke misforstå meg på noen som helst måte. Jeg vet hva som skal til, og jeg vet at å jobbe masse med skole lønner seg og er nødvendig, men noooen dager, sånn som i dag hadde vært greit å hatt et friår.. eller noe sånt noe, for dette krever all energi og fokus. 

Uansett så håper jeg alle får en super duper helg og koser seg masse masse idag ♥♥

Jeanette

29.08.2015 kl. 22:18
Ønsker deg en fortsatt god helg! Blir glad om du vil følge meg også:)

alexandraiz

29.08.2015 kl. 22:21
Hei!

Så fin/inspirerende blogg!

Ha en fin kveld :)

Klem
juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits