juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

FREMME PÅ COLLEGE

  • 22.08.2015, 15:41

Heihei alle sammen! Da har jeg endelig konmet meg frem og er tilbake på Concordia. I går hilste vi på alle de nye internasjonale studentene, noe som var super morsomt! De har orientstion nå denne uken og neste uke kommer alle de nye første klassingene så det blir veldig spennende!

Utenom det så var vi og fikk leiligheten i går som viste seg å være en liten skuffelse. De forrige leietakerne flyttet ut første august så vi har betalt for leiligheten i en måned allerede, men det var skittent over alt og gamle fettflekker på komfyren, det var tykke spindelvev, dørhåndtakene satt ikke fast og dusjen var et eneste mareritt. Vi har heller ikke fått på dører til soverommene, så forrige familien må ha hatt en skikkelig "open door policy" men jeg syntes det er litt greit med privatliv. Disse dørene har jo de vi leier av signert på at skulle være fikset innen vi kom..

Så vi gikk jo gjennom alt som var feil og ekkelt med han som ga oss nøkkelen, og han sa han skulle fikse det samme dagen. Vi var innom på kvelden i går og det var bare vasket litt, kontoret dems er jo stengt på lørdager og søndager så håper det blir fikset til mandag så vi kan begynne å flytte inn.

Dette bildet er fra i går når vi gikk en liten kveldstur. Det er jo så deilig temperatur her nå så er ihvertfall veldig glad for det!

Dette klokketårnet er liksom et av kjennetegnene til Concordia. Så tenkte å ta et bilde av det også. Skal prøve å få tatt litt flere bilder iløpet av helgen også. Kommer jo til å ha litt tid ettersom jeg ikke får flyttet inn likevel :)

Håper alle har en strålende lørdag!

Bellalouise

22.08.2015 kl. 15:57
Kos deg masse :)

Du har kjempe fin blogg

juliedaae

22.08.2015 kl. 17:52
Bellalouise: tusen takk!

Ellie Summer

24.08.2015 kl. 12:24
Håper det ordner seg er ikke noe koselig å komme til en skitten leilighet, fine bilder.

juliedaae

24.08.2015 kl. 13:01
Ellie Summer: Tusen takk! Nei er ikke det altså ..
juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits